Benvinguts a Marvel Català!

Us donem la benvinguda a Marvel Català, un altre dels webs de Xarxa Català. Aquest web existeix amb l’objectiu de satisfer els fans catalans de les pel·lícules i sèries de Marvel, ja siguin de l’Univers Cinematogràfic de Marvel (UCM) com d’altres espais. Volem compartir de forma gratuïta, en línia i descarregables tot el material de Marvel que existeixi doblat en català; també oferirem tot allò no doblat en VOSC, una traducció de la qual ens farem càrrec nosaltres mateixos. Aquest lloc web té com a objectiu central l’UCM,  un cànon immens de sèries i pel·lícules que, per sort, conté dos dels seus films doblats en català gràcies a TV3; tanmateix, els altres universos cinematogràfics de la casa Marvel també apareixeran a la pàgina. Mentre publiquem tot aquest material, mantindrem al dia als seguidors amb notícies, tràilers i articles en català sobre Marvel. Aquest projecte acaba de néixer i trigarem a tenir la pàgina completa amb tot el material que estem prometent, així que us preguem que tingueu paciència.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *